Kies uw taal / Select your language :

pastor

Victory Outreach Almere,

 

Namens het leiderschap en de gehele kerk familie hier in Almere, heten wij u van harte welkom op de website van Victory Outreach Almere. We zijn blij dat u de tijd heeft genomen om onze website te bezoeken. We zijn gevuld met vreugde in het uitvoeren van God’s werk hier in deze mooie stad.

Victory Outreach is een internationale kerkgeoriënteerde christelijke bediening. We zijn geroepen om de schatten uit de duisternis te bereiken met de boodschap, hoop en het plan van Jezus Christus. Wij geloven in de herstellende kracht van Jezus Christus hier in Victory Outreach. Deze kracht heeft en transformeert nog steeds, de levens van velen die ooit verloren en verworpen waren. Deze schatten uit de duisternis hebben nu een leven met een bestemming door de genade en barmhartigheid van Jezus Christus. Victory Outreach is een plaats die jij je thuis noemt. We hechten ook veel waarde aan familie. We houden ervan Christus in eenheid te verhogen.
 
Kijkt u gerust rond op de site voor meer informatie over onze kerk, onze visie, onze missie en de verschillende activiteiten. Hierbij nodigen wij u persoonlijk uit om samen met ons de Heer te aanbidden. We hopen u spoedig persoonlijk te begroeten in onze kerk.
 
Pastor Roel & Ida van Rooij (Senior Pastors)
Ga naar boven