Kies uw taal / Select your language :

VO Almere

Visie.

Wij behoren tot een internationale organisatie met een specifieke visie. Kenmerkend is de opdracht van Victory Outreach om uit te reiken naar de schatten van de duisternis. (Jesaja 45:2-3). Wij koppelen dat aan de opdracht van Jezus om van volgelingen ook discipelen van Hem te maken.
Naast een duidelijk vormend onderwijs wat je bijvoorbeeld in de preken terug kan vinden zijn we ook erg praktisch door het opzetten van ons rehabilitatiehuis "de Home".

Hier begeleiden we mensen die aan de afgrond van het leven hebben geleefd als gevolg van verslaving, criminaliteit of prostitutie.
Deze mannen en vrouwen worden in een intensief programma met Gods liefde begeleid. Deze liefde uit zich in een warm onthaal door de gemeente. Wij geloven sterk in de familiewaarden en de positieve gevolgen van discipelschap op iemands leven.

Naast het uitreiken naar de schatten heeft Victory Outreach Internationaal de taak om wereldwijd nieuwe kerken te starten. Jesaja 54:2-3 is voor ons de basis om het aantal kerken te laten groeien. Als internationale kerk hebben we 'United We Can' opgericht. Onze internationale leden ondersteunen dit fonds financieel, waardoor leden van Victory Outreach met financiële steun uitgezonden kunnen worden om nieuwe kerken te stichten in de grote binnensteden over de hele wereld.

Wij zien onze gemeenschap als een thuis en een familie waarin iedereen welkom is.
In dit alles richten wij ons er op dat alle leden de relatie met Jezus verdiepen en tot hun levensdoel komen. Wij geloven in een persoonlijke relatie met God, omdat u alleen door Hem het leven kunt leiden waartoe u bestemd bent.

Voor een verdieping van de visie verwijzen wij graag naar onze kernwaarden in de 5 E's en 3 C's

Voor nu nodigen wij jullie graag uit om een keer langs te komen en te ervaren wie wij zijn.

Ga naar boven