Kies uw taal / Select your language :

slide6

Welkom bij de V.E.T.I

VETI is de officiele leer- en trainingcentrum van Victory Outreach International. Victory Educuation & Training Institute (V.E.T.I. lees: Overwinnings Leer & Training Instituut) is een moderne Bijbelschool die onderwijs van kwaliteit biedt op Bijbel-, bediening-, en leiderschapsniveau. Dit onderwijs geeft studenten hulp in het ONTDEKKEN wat hun bestemming is, naast het besef over het doel, visie, leiderschap, en roeping van God voor hun leven. Ons primaire doel is het uitrusten van mannen en vrouwen om het werk te doen van hun bediening. We behalen dit doel door kwaliteitsgetrouwe theologische en Bijbels onderwijs te bieden dat wereldwijd gevolgd kan worden door ons systeem van online onderwijsprogramma's die afgesteld zijn op het campusconcept.

God houdt van je. Meer dan dat, hij heeft een plan voor je leven.

Als u zichzelf wilt voorbereiden voor dit plan, is V.E.T.I. iets voor u. Als u er zeker van wilt zijn dat u toegerust bent voor Gods roeping en bediening voor uw leven, is V.E.T.I. iets voor u. Als u weet dat u geroepen bent voor een specifieke bediening en u weet dat u daarvoor toegerust moet worden met de juiste kennis over de Bijbel, is V.E.T.I. iets voor u. Als u hongert en dorst naar het omvatten van theologische kennis op een relevante en redelijke manier, is V.E.T.I. zeker iets voor u. Als u het verlangen hebt om God beter te begrijpen, bent u hierbij van harte uitgenodigd om mee te gaan met ons en God te ontmoeten.

Aanmelden bij VETI
Er zijn verschillende manieren om uzelf aan te melden bij VETI. Het is mogelijk om onderdeel te zijn van de VETI cursussen die aangeboden worden door Victory Outreach Almere samen met andere kerken van Region North, of door uzelf online aan te melden op de website (vetionline.com). Voor meer informatie over de eerstvolgende VETI cursus in Almere kunt u contact met ons opnemen door op de 'Contact' knop te klikken op onze website. Het is ook mogelijk om pastor Elvis hierover te benaderen.

KOMENDE cursus
n.n.b.

Ga naar boven